Billeje på De Kanariske Øer

Njut av semestern på Kanarieöarna med hyrbil. Foto: Azuaje

Använd Hyrbilinfo.se för att hitta de billigaste hyrbilarna på alla Kanarieöarna. Vi jämför priser från alla biluthyrningsföretag på öarna, både Avis och Hertz, samt små lokala uthyrningsföretag som ofta erbjuder de bästa priserna.

Bland de mest använda avhämtningsplatserna för hyrbilar är Las Palmas flygplats på Gran Canaria, en av 8 flygplatser på Kanarieöarna. En annan populär flygplats på Kanarieöarna är Teneriffa flygplats.

Vi har över 60 uthyrningsställen på Kanarieöarna, så oavsett vart du är på väg, har vi rätt bil för dig och priserna på biluthyrning genom oss inkluderar alltid fri körsträcka och obligatoriska försäkringar.

Hyrbilinfo.se har specialiserat sig på billig biluthyrning, men vi erbjuder även lyxbilar och har ett brett utbud av bilar tillgängliga. Du kan hitta bilar i ekonomiklass i sökmotorn på denna sida. Med priser som börjar från ca. 150 kr. per dag, kan du lägga dina sparade pengar på en oförglömlig semester och inte bara på transport.

Bland våra bilar hittar du: Bilar med 4-hjulsdrift, som kan vara bra att ha när du vill utforska de många bergsområdena. Cabrioleter om du vill njuta av det vackra vädret även i bilen samt familjebilar om ni reser många tillsammans.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

För erbjudanden och kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyrbil på Kanarieöarna, till exempel begränsad körsträcka. Du bör därför alltid noga läsa igenom hyresvillkoren innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil via CarTrawler så hittar du hyresvillkoren för den aktuella hyrbilen i andra steget av din bokning.

Ett bra tips är att använda sökmotorns effektiva filter för att hitta just den hyrbil på Kanarieöarna som bäst passar dina behov och önskemål. Du kan till exempel använda filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, särskilda biltyper samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Information om CarTrawler och biluthyrnings FAQ

På denna sida kan du läsa mer om de olika biluthyrningsföretag som finns i sökmotorn hos CarTrawler. CarTrawler är en av världens största förmedlare av billiga hyrbilar och samarbetar med mer än 800 företag över hela världen. Om du vill ha mer information om reglerna för din biluthyrning, eller svar på andra frågor så hittar du dessa i vår biluthyrnings FAQ.

Läs mer om biluthyrning med cartrawler

Läs mer om biluthyrning i vår FAQ

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Kanarieöarna – en del av Spanien

  • Kanarieöarna är en spansk skärgård och några av de större öarna är Teneriffa, Gran Canaria, Fuerteventura och Lanzarote.
  • Befolkningen på öarna är sammanlagt ungefärligt 2,1 miljoner.
  • Det spanska namnet är ”Islas Canarias”, som förmodligen härstammar från latinets ”Insula Canaria” som fritt översatt betyder ”hund öar”
  • Kanarieöarna har totalt 8 flygplatser, varav den största är Gran Canaria flygplats
  • Det finns en unik form av brottning som kallas ”kanarisk brottning”, där motståndarna försöker kasta varandra till marken genom styrka och färdigheter.

Om du använder Hyrbilinfo.se är du säker på att bokningen av bilen sker säkert och i god tid. Detta innebär att när du anländer till Kanarieöarna kommer vår representant att visa dig direkt till din bil och du kan därför börja din resa/semester omedelbart. När du på hemsidan har angett dina personuppgifter och bekräftat att ditt körkort är giltigt och valt din bil, kan du få ett förslag på det lägsta priset som kan erbjudas på Kanarieöarna. Vi kontrollerar priserna från de största företagen som Avis, Alamo, Hertz, Holiday Autos, Thrifty och Europcar – och även de små lokala företagen, så att du slipper göra det.

Vi kan lova att förslaget du får kommer att vara ett av de billigaste tillgängliga. Hyrbilinfo.se samlar in priser från de mest populära biluthyrningsplatserna som Costa Teguise, biluthyrning på Las Palmas flygplats och biluthyrning på Fuerteventura flygplats. Vi erbjuder obegränsad körsträcka, kollisionsassistans och komplett försäkring från bara 775 SEK per vecka, vilket innebär att du inte behöver oroa dig om något skulle gå galet.

Vi erbjuder också ytterligare tillbehör såsom GPS så att du inte kör vilse och barnstolar så de minsta kan resa säkert. Håll ett öga på våra specialerbjudanden som gör att du kan spara ännu mer pengar. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via telefon, e-post eller online chat.

Några av de många bilmärken som våra leverantörer använder är: Rover, Peugeot och Mazda. Du kan givetvis välja om du vill hyra en bil med manuell- eller automatisk växellåda.

Kanarieöarna – fakta och information inför din semester

Kanarieöarna, även känd bland lokalbefolkningen som ”Islas Canarias”, är den närmaste platsen i norra Europa där du verkligen kan hoppas på vintersol. Den växande turismen på 1960- och 1970-talet ledde till byggandet av gigantiska orter som fortfarande växer på de 2 största öarna Teneriffa och Gran Canaria (Gran Canaria, även känd under samma namn som dess huvudstad – Las Palmas). Men vissa av öarna är förvånansvärt orörda av turismen.

Grovt sett finns det 2 olika ö-grupper. De östra öarna centrerade kring Gran Canaria, Lanzarote och Fuerteventura, som ligger nära Afrika, och de västra öarna Teneriffa, La Gomera, El Hierro och La Palma (ej att förväxla med Las Palmas), som ligger något närmare Atlanten.

Kanarieöarna är spanskkontrollerade och ligger nära Kap Verde i Atlanten utanför Västafrika kusten. Öarna är populära bland européer som vill resa till något exotiskt, utan att behöva resa för långt. Det bor omkring 2 miljoner invånare på Kanarieöarna – men denna siffra är mycket påverkad av det stora antalet turister som bor där. På grund av den stora turismen, är infrastrukturen på dessa avsides belägna öar ganska bra. Så om du vill upptäcka de vackra och orörda områdena är det en bra idé att hyra bil, då är du fri att utforska på egen hand. Du kan även hyra en 4-hjulsdriven bil om du vill ge dig iväg utanför vägnätet eller upp bland bergen.

Kanarieöarna består av följande öar: Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Teneriffa, La Palma, La Gomera, El Hierro, Lobos och La Graciosa. Den största av öarna är Teneriffa som har 2 flygplatser och den tredje största vulkanen i världen om du räknar med den del som befinner sig under vattnet. Teide, som vulkanen kallas, är också Spaniens största berg.

Res till Kanarieöarna för vintern – boka din hyrbil i god tid och spara pengar.

Om du reser till Kanarieöarna för vintern kan du spara mycket pengar på din hyrbil om du bokar din hyrbil i god tid. På vintern kommer du att hitta ett stort urval av direkt flyg från Sverige till denna skärgård som tillhör Spanien. Du kan flyga från både Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn och här kan du se vilka flygbolag som bland annat kan flyga med.

Flygbolag med direktflyg till Kanarieöarna

SAS Scandinavian Airlines
Norwegian
Ryanair

Läs mer om Kanarieöarna på turistbyrån i Spanien här

Dessutom hittar du flera direkta charterflyg från företag som Ving, Apollo, Tui, Solresor, Detur med flera.

Hitta den billigaste hyrbilen Kanarieöarna Find Billeje her --> Sammenlign priser her