Billeje på Lanzarote

Lanzarote är en del av Kanarieöarna och ligger öster om Fuerteventura. Ön är en vulkanisk ö (som är mycket normalt för Kanarieöarna). Det är vulkanen Timanfaya som Lanzarote har vuxit upp omkring och vulkanen ør fortfarande aktiv. Befolkningen på Lanzarote är på väg mot 120 000 personer och det finns alltid ett begränsat antal på ca. 80 000 turister som befinner sig på æn. Huvudstaden på ön heter Arrefice.

Lanzarote ligger ca 125-150 kilometer från den afrikanska kusten vilket är anledningen till att ön alltid är varm och torr. Lanzarote är förmodligen den av Kanarieöarna som är den torraste. Detta är till glädje för alla turister som kommer för att njuta av det fina vädret och som älskar att ligga på stranden. Det är inte bara europeiska turister, och turister från resten av världen som kommer till den vackra ön. Det är också de glada spanjorerna som kommer till ön när de är på semester. Turister från Spanien håller dock som regel till på den södra delen av ön medan de andra turisterna är på norra sidan.

Sightseeing på Lanzarote

Ön Lanzarote är välkänd för sina vackra stränder, vilka det finns gott om. Det är inte bara stränderna som är populära för turister utan även de natursköna omgivningarna runt vulkanen. Det finns mycket att se på ön Lanzarote vilket är anledningen till att biluthyrning på Lanzarote är en växande verksamhet.

Turisterna som besöker Lanzarote har blivit mycket mer glada för att förflytta sig, vilket är anledningen till att biluthyrning på Lanzarote har vuxit i stor stil. Trafiken är den välkända spanska trafiken, men ju längre du kommer ut på ”landet” eller bort från de stora spanska städerna desto lugnare blir trafiken. Kom dock ihåg att alltid hålla ett bra avstånd till bilen framför när du kör på Lanzarote. För övrigt är trafikreglerna i stort sett de samma som i Sverige. Du kan dessutom se fram mot alla de sevärdheter som du kan ta dig till när du har bokat en hyrbil på Lanzarote.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Transportalternativ och biluthyrning på Lanzarote

Som redan nämnt är biluthyrning på Lanzarote en växande verksamhet och det är en god idé att ha tillgång till en hyrbil på Lanzarote. Det finns mycket att se och uppleva på ön och om du vill hinna se så mycket som möjligt så är det billigaste och smidigaste sättet med en hyrbil. Andra typer av transportmedel begränsar dina möjligheter i form av restider och tidtabeller som du inte behöver tänka på när du har hyrbil.

Hyr därför en bil och undvika stress och bara njut av den vackra ön Lanzarote. Du bestämmer själv vilka attraktioner du vill titta på och vilken del av den vackra naturen som du vill uppleva på ön. Att hyra bil på Lanzarote är både billig och lätt.

Lanzarote är en del av Kanarieöarna och den fjärde största av dessa. Liksom de andra öarna i denna skärgård är Lanzarote otroligt turistvänligt på alla sätt och vis och om du vill dra full nytta av din vistelse på ön bör du boka hyrbil på Lanzarote till din semester.

Hyra bil på Lanzarote

Runt Lanzarote finns parker och naturreservat som du enkelt kan nå i din hyrbil. Timanfaya Nationalpark är en av de mest intressanta och där kan du gå på upptäcktsfärd i det vulkaniska landskapet som har uppstått i området genom åren.

Hyr en bil på Lanzarote genom Hyrbilinfo.se. Det finns massor av goda skäl att boka hyrbil på Lanzarote och genom att boka hyrbilen från Lanzarote flygplats kan du enkelt ta dig till din semesterlägenhet eller ditt hotell.

Ett bra tips är att använda sökmotorns effektiva filter för att hitta just den hyrbil på Lanzarote som bäst passar dina behov och önskemål. Du kan till exempel använda filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsföretag, bilar med extrautrustning och specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Upptäck Lanzarote med hyrbil

Lanzarote är en spännande ö att besöka med hyrbil och det finns garanterat massor av sevärdheter som är spännande för hela familjen. Till exempel kan du köra en tur till Museo de Cataceos som är ett museum för delfiner och valar. Liksom många andra öar är Lanzarote ett paradis för människor som tycker om vattensporter. Om du är intresserad av att veta mer om Lanzarotes historia så besök Agricola-museet som berättar historien om öns första invånare.

Hitta den billigaste hyrbilen Lanzarote Find Billeje her --> Sammenlign priser her