Hyr bilar i La Palma

Via ”rent a car” sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du enkelt hyra en bil för din semester på La Palma. Ön, som är en del av Kanarieöarna, har gott om turistvänliga områden för både barn och vuxna och med en hyrbil på La Palma kan du enkelt ta dig runt på ön.

Hyra bil på La Palma

För många är Kanarieöarna det perfekta semesterstället för hela familjen och La Palma kan nog vara den mest frodiga av dessa. Det finns gott om intressanta sevärdheter och upplevelser runt denna ö, som av många har utsetts till La Isla Bonita, den vackra ön.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyr en bil på La Palma

Med hyrbil på La Palma kan du uppleva ön på egen hand. Åk ut med din hyrbil och upptäck de vulkaniska kratrarna på ön och utforska öns spännande naturlandskap, eller ta en tur runt omkring på La Palma och besök de olika städerna och byarna.

La Palma, den femte största av Kanarieöarna och är perfekt att utforska med en hyrbil. La Palma erbjuder massor av natur och passar verkligen turister som är för en aktiv semester, med hyrbil kan du ta dig ut till massor av öns dykområden eller skärmflygningsområden.

Det finns en mycket vacker och något okänd spansk ö i Atlanten. Denna vackra ö heter La Palma. Denna artikel kommer att beskriva La Palma och hur man hyr bil på ön La Palma.

La Palma kallas också Isla Bonita, vilket betyder den vackra ön. Och vackert, ja det är precis vad La Palma är. Huvudstaden på La Palma är Santa Cruz de la Palma som har upp mot 90 000 invånare.

Sightseeing på La Palma

Ön är en vulkanisk ö och detta sätter sin karaktär på naturen. När man tänker på en vulkan blir de flesta människor rädda, men det behöver du inte vara. När du väl har ankommit till ön så finns det så många vackra omgivningar att ön måste vara den mest natursköna av Kanarieöarna.

De gröna bergen är fantastiska och det är ofta där som de turister som nu har upptäckt La Palma tillbringar sin tid. Men förutom att se den natursköna ön tillbringar turister även mycket tid ute på lavastränderna, som är lika vacker som resten av ön.

Ön lever upp till begreppet ö-idyll med sina många vackra och spännande byar som också kännetecknar ön. För att få den optimala semestern på La Palma bör man ha tillgång till bil. Hyr därför en bil innan du flyger till La Palma (vissa reseföretag flyger till ön, men du kan också flyga inrikes eller ta färjan via någon av de andra Kanarieöarna).

Transportalternativ och biluthyrning på La Palma

Att hyra bil på La Palma är inte dyrt och det är väl värt det. Du kan köra runt ön i lugn och ro, eftersom den massiva turismen till Kanarieöarna inte har nått La Palma, och det är naturligtvis mycket positivt. Du kan därför njuta av lokalbefolkningens sällskap utan störningar.

Eftersom du kan komma till La Palma på två olika sätt, med färja eller med flyg, är det bäst att boka din hyrbil redan hemifrån i god tid innan du anländer till ön. Då kan bilen stå redo för dig när du ankommer med… färja eller flyg. På så sätt sparar du både tid och pengar eftersom du inte behöver slösa tid på att hitta bästa och billigaste biluthyrningsföretag på ön.

Om du inte vill hyra en bil så är taxin ett av de andra alternativen. Men det blir alldeles för dyrt i längden eftersom det finns så mycket att se på ön. Om du vill få ut det mesta möjliga av ön, är det bästa att hyra bil på La Palma. Man kan helt enkelt inte få nog av ön som verkligen lever upp till sitt andra namn Isla Bonita, vacker ö.

Hitta den billigaste hyrbilen La Palma Find Billeje her --> Sammenlign priser her