Hyr bilar på La Palma flyg plats

På Hyrbilinfo.se kan du jämföra priserna från alla internationella biluthyrningsföretag som ligger på La Palma flygplats. Detta gör att du kan hitta den billigaste lösningen som matchar dina krav på en hyrbil.

Hyrbilinfo.se erbjuder priser där allt är inkluderat och din hyrbil kommer att stå redo vid din ankomst till La Palmas flygplats om du i förväg bokar den via Hyrbilinfo.se. På så sätt kan du enkelt och snabbt ta dig runt och uppleva hela, fantastiska Kanarieöarna med en hyrbil och undvika att slösa tid på flygplatsen om du har bokat en hyrbil här på Hyrbilinfo.se redan hemifrån.

La Palma flyg plats

La Palma flygplats sett inifrån. Foto kredit: Max. Deffner. Uppladdad under licens CC by-SA 3,0

Praktisk information om la Palma flygplats

La Palma flygplats har det officiella spanska namnet El Aeropuerto de la Palma, det vill säga La Palmas flygplats på svenska eller The Airport of La Palma på engelska. Flygplatsen har flygplatskod SPC och ligger på adress, La Palma flygplats, La Bajita s/nº. 38738 Villa de Mazo, Sta. Cruz de La Palma, ca 8 kilometer från centrum av ö-huvudstad Santa Cruz de la Palmas. Flygplatsen har knappt 1,4 miljoner passagerare och 22 000 start och landningar per år.

Flygplatsen används främst av Binter Canarias och CanaryFly med flygningar från Teneriffa och Gran Canaria, men det går också flygningar till de viktigaste europeiska städerna och charterflyg från flera europeiska destinationer, såsom Tyskland, Storbritannien, Skandinavien och Nederländerna.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Faciliteter

En ny terminalbyggnad öppnades på flygplatsen i juli 2011, vilket ger flygplatsen en total kapacitet på 3 miljoner passagerare per år. Den nya terminalen har 25 incheckningsdiskar, 4-bagageband och 9 ombordstigningsramper.

Hyra bil på La Palma flygplats

Flera av de vanligaste och största biluthyrningsföretagen har kontor på La Palma flygplats, såsom Hertz, Budget och Avis, och om du har bokat din hyrbil hemifrån på Hyrbilinfo.se kan du snabbt och enkelt hämta ut din bil.

Det finns massor av fördelar med att ha tillgång till en hyrbil när du är på semester på La Palma på Kanarieöarna. Med funktionen ”rent a car” här på Hyrbilinfo.se kan du boka din hyrbil på La Palma flygplats online och ha din valda hyrbil redo redan när du ankommer till flygplatsen i den kanariska huvudstaden.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil på La Palma flygplats som bäst passar dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Platser du kan uppleva genom att hyra bil på La Palma flygplats

Med en hyrbil från La Palma flygplats, kommer du naturligtvis till att börja med ha möjlighet att uppleva öns huvudstad Santa Cruz de la Palma, som ligger bara 10,2 kilometer (cirka 15-minuters bilresa) från flygplatsen.

La Palma kallas av spanjorerna för La Isla Bonita – den vackra ön, och den är mindre besökta än de andra Kanarieöarna vilket ger större möjligheter till avkoppling i lugn och ro. Öns landskap är spektakulärt med vulkaniska kullar och ett fantastiskt växt- och djurliv och många olika stränder längs öns kuster. Om du är intresserad av aktiva vattensporter så erbjuder stranden Guirre bästa alternativen. Med en hyrbil från Hyrbilinfo.se kan du hinna med allt. De små pittoreska byarna som ligger utspridda över ön, såsom Los Llanos (bara 30 kilometer från flygplatsen), känd för sin marknad, besöka staden Malpaises (bara 12 kilometer från flygplatsen) eller öns bergskedja Roque de Los Muchachos (ca. 50 kilometer från flygplats).

La Palma har något att erbjuda året runt. Karnevalen, Carnival of Santa Cruz de La Palma, i februari är förmodligen den mest kända händelsen på ön. Under denna glada fest klär många i lokalbefolkningen ut sig och det finns gott om intressanta saker att titta på för besökare.

Nyttiga länkar

Besök hemsidan för turistmyndigheterna på La Palma här.

Hitta den billigaste hyrbilen Biluthyrning La Palma flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her