Hyrbilar i Barajas

Boka din hyrbil i Madrid – Barajas och upplev den spanska huvudstaden och centrala Spanien med all den personliga frihet och flexibilitet som en hyrbil ger dig. Det väntar dig ett fantastiskt klimat, läcker spansk gastronomi till bra priser samt stora historiska och kulturella sevärdheter i den spanska huvudstaden Madrid – och med billig biluthyrning, som du kan boka i god tid här på Hyrbilinfo.se redan före din ankomst till staden, Du är inte beroende av kollektivtrafik, utan kan uppleva Barajas och Madrid i din egen takt.

Barajas

Barajas med delar av flygplatsen. Foto-kredit: public domain

Allmän information om Barajas i Madrid

Barajas är ett av de 21 distrikt som Madrid är administrativt indelat i. Barajas är först och främst känt för att hysa Madrid-Barajas flygplats, som inte bara är en populär inkörsport till den spanska huvudstaden, utan även har förbindelser till många andra delar av Spanien.

Distriktet var ursprungligen en separat stad, Villa de Barajas, som officiellt upptogs som en del av Madrid år 1949. Byggandet av flygplatsen medförde en betydande tillväxt i Barajas, som successivt har smält samman med flygplatsområdet. Trots de grannkonflikterna som av och till blossar upp, är flygplatsen fortfarande viktig för distriktets tillväxt, där det idag bor omkring 43 000 invånare.

Det är lätt att ta sig in i Madrids centrum från Barajas, eftersom det bara är cirka 15 kilometer (ungefär en halv timmes bilfärd) längs den snabbaste rutten. Men du måste naturligtvis beräkna mer tid i rusningstrafiken.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste hyrbil i Barajas

Flera av de vanligaste och största biluthyrningsfirmorna har kontor i Barajas i Madrid, såsom Sixt, Hertz, Europcar, Budget, Centauro och Avis, och om du har bokat din hyrbil hemifrån på Hyrbilinfo.se går det enkelt och snabbt att hämta ut din hyrbil.

Det finns massor av fördelar med att hyra bil när du är på semester eller på en affärsresa till Barajas och Madrid. Med ”rent a car” sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du boka din hyrbil i Barajas online och ha din valda hyrbil redo när du ankommer till stadsdelen i den spanska huvudstaden.

Du kan med fördel använda dig av filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Barajas som passar bäst för dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Om du har en fråga angående att hyra bil utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med ofta ställda frågor (FAQ). Här hittar du svar på allt från körning utomlands, körkort utomlands, försäkringar, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Platser du kan uppleva med en hyrbil från Barajas

Till de mest populära sevärdheterna och upplevelserna som lätt kan nås med en hyrbil från Barajas hör naturligtvis först och främst den berömda spanska huvudstaden, vars centrum ligger bara cirka 15 kilometer från stadsdelen Barajas. Här kan du upptäcka några av Spaniens viktigaste historiska och kulturella sevärdheter såsom Palacio Real, Plaza Mayor, Pradomuseet, Buen Retiro parken, Puerta del Sol, Thyssen-Bornemisza museet, Puerta de Alcalá, Plaza de Cibeles, Palacio de Cristal, Plaza de España, Real Jardín Botanico – och många, många fler.

Du kan även enkelt köra vidare till andra stora destinationer i centrala Spanien, såsom Toledo (74 kilometer), Segovia (86 kilometer), Ávila (107 kilometer), Cuenca (165 kilometer) och Salamanca (213 kilometer).

Nyttiga länkar

du kan läsa mer om att hyra bil i Spanien här.

Besök den officiella hemsidan för Madrids turistkontor här

Hitta den billigaste hyrbilen Madrid-Barajas Find Billeje her --> Sammenlign priser her