Billeje i Bodrum Lufthavn

Även om Bodrum inte har den största flygplatsen i Turkiet så finns det ändå gott om möjlighet att resa till staden. Med massor av avgångar varje dag har staden blivit mer tillgänglig än tidigare och idag har det blivit en populär semesterplats för många turkar, men också för turister från många andra delar av världen.

Bodrum flygplats (BJV) kallas också Milas-Bodrum flygplats och om du stöter på detta namn så är det exakt samma som Bodrum flygplats. Boka billig hyrbil på Bodrum flygplats om du inte vill åka kollektivtrafiken i 36 kilometer, vilket är sträckan från Bodrum flygplats till Bodrum centrum.

Flygplatsen har en hanterbar storlek och den hjälper till att beskriva staden Bodrum på ett bra sätt. Det finns fina förutsättningar för en avslappnad semester i lugna omgivningar, där avkoppling står i centrum. Det märks redan när du anländer till Bodrum flygplats, där semesterstämningen är påtaglig i alla de olika terminalerna eftersom folk har sänkt tempot och är inställda på att njuta av semestern.

I Bodrum ligger husen upp längs bergssluttningen och skapar en bild som påminner om grekiska städer. Det finns dock en stor skillnad mellan denna stad i Turkiet och till exempel ön Kos, som ligger bara ett stenkast bort i havet. Du kan faktiskt komma till Kos genom att ta båten från Bodrum. Det finns även många människor som tar båten för att få en lite annorlunda upplevelse och för att uppleva Grekland när de ändå är så nära. Andra väljer hyrbil i Bodrum redan från Bodrum flygplats och kör ut till de olika ”dolda pärlorna” i området för att uppleva den lokala skönheten; Men även Turkiets charm.

En annan flygplats värd att nämna och som ligger nära Bodrum är naturligtvis – Imsik flygplats. Det finns många sätt att komma till Bodrum på, men de vanligaste och mest praktiska sätten är att flyga till någon närliggande flygplats. Det mest logiska är naturligtvis Bodrum flygplats/Milas flygplats, som i själva verket är en och samma flygplats och även kallas Milas-Bodrum flygplats. Utöver denna flygplats finns även Imsik flygplats som även den ligger relativt nära Bodrum. Presentationen i denna artikel kommer dock i första hand att handla om flygplatsen Milas-Bodrum och biluthyrning därifrån.

Sevärdheter och attraktioner i Bodrum

I Bodrum finns många typer av attraktioner, och du kan säga att staden är byggd för att skapa attraktioner för alla sorters människor. Med allt från de mycket förmögna som går till kasinot varje kväll och till mer avslappnade charterturister som bara kommer ligga på stranden. Det är upp till dig vad du vill göra i Bodrum, men staden har nästan allt.

Läs mer om staden Bodrum.

Det är en helt fantastisk natur som omger staden på bästa sätt. Det är synd att inte fler människor tillbringar tid i området runt staden, eftersom detta är en attraktion i sig. Det torra landskapet ger zonen en mycket speciell prägel, där du får en naturmässig upplevelse som skiljer sig mycket från det du får i Sverige.

Dessutom är det också en attraktion i sig att Grekland ligger så nära Bodrum. Som jag nämnde tidigare väljer många människor att tillbringa sin semester i Bodrum så att de också kan besöka den grekiska ön Kos under sin vistelse. Det två länderna Grekland och Turkiet ger också två helt olika upplevelser och just därför har båtturen mellan dessa destinationer blivit så populär. Förutom det finns det också en hel del människor som bara väljer att köra runt i Turkiet, eftersom en hyrbil från till exempel Bodrum flygplats ger dem den möjligheten och friheten. Att hyra bil erbjuder fler möjligheter och ger kanske till och med en extra knuff för att uppleva något mer.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Transportalternativ från Bodrum flygplats

Eftersom Bodrum flygplats har en storlek som varken är för liten eller för stor finns det gott om transportmöjligheter till staden. Det finns taxibilar och bussar som avgår hela dagen, men det kan vara lite svårt att räkna ut när och var de går.

Därför kan det starkt rekommenderas det du drar nytta av biluthyrning på Bodrum flygplats. Med en hyrbil på Bodrum flygplats får du allt du kan önska av en semester – nämligen att ha ett transportmedel som kan ta dig vart du vill när du vill. När det dessutom är billigt är det svårt att påstå något annat än att det är smart.

Billig hyrbil på Bodrum flygplats

När du väljer att hyra billig bil på Bodrum flygplats, väljer du också frihet. Den frihet du får i att hyra en bil är ojämförlig, och bör därför testas, särskilt om syftet med resan är att koppla av på ett bra sätt samtidigt som de kan njuta av naturen och se de historiska platserna i närheten.

Via Hyrbilinfo.se kan du boka billig hyrbil på Bodrum flygplats, och du kommer inte behöva krångla med byråkrati och försäkring när du har landat för allt är ordnat i förväg hemifrån. Bilen står helt enkelt redo och du behöver inte bekymra dig om hur du ska ta dig till hotellet eller centrum av stan utan bara sätta dig i bilen. Boka billig hyrbil på Bodrum flygplats nu och spendera mycket mindre tid på att resa, men mycket mer tid på att njuta av de erfarenheter som väntar dig i Bodrum.

Hitta den billigaste hyrbilen Bodrum flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her