Hyr bilar i Izmir

En stad som bjuder på kulturmässigt hög levnadsstandard, fantastisk livsstil, varmt väder, strand och hamn samt otaliga upplevelser kan vara svår att hitta, men Izmir skiljer sig från mängden. Izmir är nämligen den stad i Turkiet som har bland det största framåtskridandet och tillväxten när det gäller värderingar, livsstil, dynamik och även en hög nivå av jämställdhet mellan könen.

Förutom att Izmir är en fantastisk vacker stad så har den ett landskap som många städer kastar avundsjuka blickar på. Det är just för att detta landskap är så populärt att utforska som många turister även gör det genom att boka en billig hyrbil i Izmir. Friheten, naturen och inte minst minnena förknippas på ett magiskt sätt med Izmir när du kastar dig ut bland alla upplevelser. Boka billig hyrbil i Izmir för att göra som så många andra turister som anländer i Izmir för att beskåda, utforska och även uppleva några av de fantastiska saker som bara finns i Izmir i Turkiet.

Om du har en bild av Izmir, som nästan är synonym med orden modern och up-to-date, då har du rätt bild. Bland annat kan Adnan Menits flygplats (ADB) nämnas. Flygplatsen är naturligtvis känd som Izmir flygplats, men om du stöter på ovannämnda officiella namn så misströsta inte – det är samma flygplats.

Läs mer om Izmir flygplats.

Sevärdheter och attraktioner i Izmir

Förutom det faktum att Izmir naturligtvis är en attraktion i sig själv så finns det även många andra saker som kan upplevas i Izmir. Du måste definitivt besöka hamnen i Izmir som är upplyst på natten, men som också är helt fantastiskt avkopplande och vacker under dagen. Det finns ingen anledning att skynda när du är i Izmir, eftersom det finns tillräckligt med tid – om du har hyrt en bil i Izmir vill säga.

För med en hyrbil i Izmir, som är mycket billigare än i de flesta andra delar av världen, kan du uppleva alla kulturella och historiska sevärdheter i staden. Det finns en hel del historia i Izmir, såsom det historiska klocktornet i mitten av staden. Izmirs klocktorn är från 1901 och du kan njuta av dess arkitektur och fördjupa dig i Izmirs historia genom att i tanken vrida klockan tillbaka när du står framför tornet. Det är ett helt förtrollande torn som lockar in dig i Izmirs förtrollande historia.

Oavsett vilken historisk tid du kommer att utforska och vilken festival eller händelse du ger dig i kast med så är Izmirs sevärdheter och attraktioner top notch. När du behöver förflytta dig runt i och omkring staden kan som tidigare nämnt en hyrbil rekommenderas. Biluthyrning i Izmir är billigare än på många andra platser, och eftersom Turkiet är ett relativt billigt land jämfört med Sverige så finns det pengar att spara genom att använda dig av billig hyrbil i Izmir.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Semester och transport i Izmir

Vissa transportalternativ har redan nämnts, till exempel biluthyrning i Izmir, men det finns också kollektivtrafik. Bussar, tunnelbana, färjor och tåg som bäst kan beskrivas som pendeltåg kör runt i Izmir och det omgivande området. Det finns därför goda möjligheter till kollektivtrafik och naturligtvis finns det också en del taxibilar, dessutom finns det naturligtvis ett behov av att känna till systemet innan och utan innan kollektivtrafiken lönar sig, i motsats till hur snabbt biluthyrning i Izmir betalar sig.

När du är i Izmir är du i ett turkisktalande land och därför kan det vara svårt att navigera dig runt – särskilt i kollektivtrafiken. Izmir är en stor stad så du måste räkna med en hel del väntetid, liksom att plånboken ständigt måste upp ur fickan och betala för biljetter. Detta kan vara svårt för en turist, så gör dig själv en tjänst och boka en billig hyrbil i Izmir och undvik alla förvirrande saker som är förknippade med kollektivtrafiken i ett främmande land.

Billig hyrbil i Izmir

Boka billig hyrbil i Izmir redan hemifrån på Hyrbilinfo.se och få bilnycklarna direkt när du anländer till Izmir flygplats. Du kan via Hyrbilinfo.se få mycket förmånliga priser på biluthyrning i Izmir, så att du kan uppleva staden, kulturen, historian och sevärdheterna mycket snabbare och bättre än på andra alternativa sätt. Du kommer med en hyrbil slippa de problem och stress som kollektivtrafiken och de dyra taxikostnaderna kan medföra.

Izmir är redo att ta emot människor som du och familjer som din. De många upplevelserna är outtömliga, så oavsett hur länge du befinner dig i Izmir finns det alltid ytterligare en upplevelse som är ny och fantastisk. Boka billig hyrbil i Izmir nu och gör dig redo för en semester som du aldrig kommer glömma.

Hitta den billigaste hyrbilen Izmir Find Billeje her --> Sammenlign priser her