Billeje i Izmir flygplats

Izmir är staden som erbjuder traditionella rätter, vacker natur och samtidigt en smula storstad. Fler och fler människor väljer att åka till Izmir för att uppleva denna blandning som bidrar till att skapa en av de mest unika hamnstäderna i Turkiet.

Därför har Izmir flygplats (ADB) också blivit en av de största flygplatserna i landet, eftersom det är både porten till Izmir och även till hela den delen av den turkiska västkusten där stränder och historiska ruiner kännetecknar landskapet. Med sina två terminaler kan flygplatsen ta emot stora mängder turister under hela det hektiska sommarhalvåret, men även under vintern är det ordentligt tryck på flygplatsen. Boka en billig hyrbil på Izmir flygplats om du vill komma ut till de närliggande oaserna av avkopplande städer nära Izmir. Kom också ihåg att Izmir flygplats officiellt heter Adnan Menits flygplats, så du inte tror att du kommit fel när du hör detta namn.

Läs mer om Izmir.

Izmir har blivit ett populärt resmål för turister som vill ha en aning sommar under vintersäsongen, och därför styr fler och fler människor kosan mot staden och landar på flygplatsen tillsammans med många andra turister som vill uppleva Turkiet genom Izmir och det omgivande området.

Det kan tyckas hektiskt att behöva landa på en flygplats som har så många människor som anländer och avreser hela tiden, men Izmir flygplats uppbyggd på ett sådant sätt att det hela verkar hanterbart även när du är trött efter en lång resa. Att hyra bil på Izmir flygplats gör allt mycket lättare när du är trött efter resan och bara får dina bilnycklar utlämnade och därmed slipper tänka på hur du ska ta dig vidare med kollektivtrafiken och trängas med alla andra. Nu bestämmer du helt själv var och när du vill köra vidare.

Sevärdheter och attraktioner i Izmir

Izmir är en attraktion i sig eftersom staden ger en god inblick i hur det lugna och stillsamma hamnlivet längs den turkiska kusten kan se ut. Med fiske som huvudnäring under många år kan man än idag se hur de små båtarna seglar ut under dagen och sent på kvällen kommer de hem igen med dagens fångst. Boka en billig hyrbil på Izmir flygplats för att få ständig möjlighet att besöka hamnen – den är verkligen värd att besök, både dag ett och dag två, men också alla andra dagar som du är i Izmir. Livet runt Izmir fyllt av upplevelser som kännetecknar denna hamnstad.

Du kan sedan njuta av fisken som en delikatess på någon av de många restaurangerna som ligger längs vattnet. I Izmir finns det även möjlighet att göra båtturer till olika små öar i området, där du till exempel kan snorkla och se korallrev. Man kan helt klart säga att turismen i Izmir till stor del bygger på det faktum att staden ligger nära vattnet, men det är absolut inte enbart därför som staden är intressant.

Izmir ligger inte långt från Istanbul eller Efesos. Efesos är en av de största ruinerna i området och människor besöker platsen för att få en inblick i hur samhället såg ut i forna dagar. På så sätt finns det möjlighet att få en kulturell upplevelse utöver det vanliga – bara ett stenkast från staden. Som jag tidigare nämnde så ligger Istanbul inte långt borta, så du kan snabbt ta dig till Turkiets största stad med sina över 15 miljoner invånare om du vill få en paus från den avslappnade semestern i Izmir. Det bästa sättet att ta sig till Istanbul på är med hyrbil från Izmir flygplats, eftersom du bestämmer över din egen semester bäst på det sättet. I själva verket kan inget hindra dig från att besöka sevärdheter och attraktioner när du själv känner för det.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Transportalternativ från Izmir flygplats

Izmir flygplats ligger nära själva staden, men tyvärr är avståndet stort nog för att du lätt kan bli otålig när du ska resan mellan Izmir flygplats och Izmir centrum. Det går bra att ta en taxi eller en buss för att komma till centrum, men det finns många som vill slippa denna trängsel med andra människor, och för dem är en hyrbil från Izmir flygplats ett utmärkt alternativ.

Med en hyrbil från Izmir flygplats kan du ta dig direkt från flygplatsen till staden direkt när du har landat utan att behöva vänta på bussar eller taxibilar. Har du bokat din hyrbil redan hemifrån ligger bilnyckeln och väntar på dig redan när du landar, vilket gör att du bara kan köra direkt därifrån utan bekymmer.

Billig hyrbil på Izmir flygplats

Här på Hyrbilinfo.se hittar du lätt etterbjudande på billig biluthyrning på Izmir flygplats. Det finns flera alternativ när man vill ha en hyrbil men det bästa och smidigaste är att boka hyrbilen online på Hyrbilinfo.se för då står hyrbilen redo på flygplatsen när du landar. På så sätt undviker du bekymmer som busstidtabeller, om bussen går och hur du ska ta dig från bussen till hotellet.

Om du bokar en hyrbil på Izmir flygplats kommer du få en frihet som kan göra din semestermycket mer avkopplande, och du kommer inte behöva spendera pengar på transport runt till de olika attraktionerna. Det är därför på många sätt ett optimalt sätt att resa, oavsett vilken typ av semester du är på – boka billig hyrbil på Izmir flygplats nu.

Hitta den billigaste hyrbilen Izmir flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her