Hyra bil på München flygplats

Biluthyrning med Hyrbilinfo.se på München flygplats ger dig möjlighet att billigt, enkelt och snabbt ta dig vidare på din resa, antingen till själva staden eller till andra områden i Tyskland. I sökmotorn högst upp kan du hitta den billigaste biluthyrningen på München flygplats, eftersom sökmotorn jämför priser på hyrbilar från mer än 500 biluthyrningsföretag.

Rådhuset i München. Foto: Diliff

München

München är en av Tysklands mest populära turiststäder, med en pulserande stadskultur centrerad kring praktfulla gotiska byggnader, parker och museer. Den årliga höjdpunkten är Oktoberfest, då staden besöks av tusentals lokala och utländska humle-dyrkare.

Om du hyr en hyrbil på Münchens flygplats, är det lätt att ta sig in till staden och stifta bekantskap med dess många sevärdheter. Floden Isar rinner genom stadens centrum och du hittar de flesta av Münchens sevärdheter på vänstra sidan av floden.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Gamla stan

Från Hauptbahnhof till Altstadt (gamla stan) är det en behaglig 15-minuters promenad västerut genom Karlsplatz längs Kaufingerstrasse. Stadskärnan i Altstadt ligger runt Marienplatz, ett livligt torg där du kan koppla av på ett trottoarkafé eller utforska några av de närliggande kyrkorna. En av de största attraktionerna är Neo-gotiska Neues Rathaus, från 1800-talet, en extravagant byggnad på den norra sidan av torget. Den engelska trädgården (Europas största Park) ligger i Schwabing och erbjuder möjligheter till natursköna vandringar och båtturer.

Maximilianstrasse, öster om Marienplatz, är utmärkt för shopping, och har även trendiga barer och nattklubbar. Med bil runt i staden kan du besöka Schloss Nymphenburg (10 km nordväst om centrum), Residenzmuseum, Viktualienmarkt (berömd matmarknad), Deutches Museum (världens största tekniska museum) och det kungliga palatset.

Sök hyrbil på München flygplats i vår biluthyrnings-sökmotor. Biluthyrnings-sökmotorn jämför bilhyra från alla biluthyrningsföretag. Om du bokar hyrbil på München flygplats, är alla priser inklusive fria kilometer och utan dolda avgifter.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

I samband med erbjudanden och kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyrbil på Münchens flygplats, till exempel ett begränsat antal kilometer. Därför bör du alltid noga läsa igenom hyresvillkoren innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil via CarTrawler så hittar du hyresvillkoren för den aktuella hyrbilen i andra steget av din bokning.

Ett gott råd är att använda sökmotorns effektiva filter för att hitta just den hyrbil på Münchens flygplats som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Du kan till exempel använda filtret för att söka bilar från särskilda biluthyrningsföretag, bilar med extrautrustning eller specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i hyrbilspriset.

München flygplats

Münchens flygplats (MUC) ligger i den tyska delstaten Bayern i södra Tyskland. På ”Flughafen Müchen”, som den heter på tyska, finns det förbindelser till många andra destinationer i Europa.

Münchens flygplats är faktiskt inte alls i själva München, utan en bra bit utanför staden. I själva verket måste du transportera dig 30 km för att komma till centrum av staden, och innan dess hinner du passera många andra små städer som ligger närmre flygplatsen. Anledningen till att flygplatsen är uppkallad efter den största staden beror på att det är den största flygplatsen i området. I själva verket är Münchens flyg plats en av de största flyg platserna i hela Europa och därför också ganska viktigt för flyg trafiken i denna del av Tyskland.

Det är lätt att hitta en billig hyrbil på Münchens flygplats, om du vill ta dig därifrån på enklast möjliga sätt.

Tysklands näst största flygplats

Münchens flygplats ligger i ett ganska platt område, vilket gör den tillgänglig för de flesta flygplanstyper. Med sina knappa 35 000 000 passagerare per år, talar detta också för sig själv. Mellan åren 1995 och 2006 ökade antalet passagerare plötsligt till det dubbla, och därför har Münchens flygplats idag rollen som Tysklands näst största. Just på grund av storleken, kan det vara en bra idé att boka hyrbil på Münchens flygplats i god tid innan du landar där eftersom det kan vara hektiskt och många människor vid alla tider på dagen.

Münchens flygplats är en av de mest effektiva i världen, och därför har den också blivit nummer 30 på listan över världens mest trafikerade flygplatser, eftersom man lyckas slussa en massa människor genom flygplatsen varje dag utan problem. Även om flygplatsen i Frankfurt fortfarande är Tysklands största, har München verkligen markerat sig internationellt under de senaste åren. Många trodde inte det skulle vara möjligt, eftersom kapaciteten tidigare inte kunde klara så många människor, men i dag återstår det enbart att beundra det arbete som har gjorts för att effektivisera.

Sevärdheter och attraktioner i München

München är på många sätt ett kulturellt hjärta i Tyskland. Eftersom Tyskland har en storlek som gör det svårt att jämföra med många andra länder i Europa, kan man nästan säga att Nord- och Sydtyskland har vitt skilda former av kultur. München representerar i hög grad den sydtyska kulturen, och detta är unikt i sig självt. Landskapet i Bayern och nära München kännetecknas av berg, stora dalar och sjöar, nästan som ett sagoland, som vore det hämtat ur Bröderna Grimms sagor.

Med sina 1 300 000 invånarna har München successivt vuxit till en storlek som gör staden viktig i många sammanhang. Men i själva verket har detta varit fallet i många år. Liksom Berlin har München en historia som närmar sig något av det mest spännande du kan tänka dig i dagens Europa. Även om sorgliga konflikter och särskilt 2:a världskriget har satt sin prägel, är det härligt att se hur staden idag fortfarande står härligt stolt och visar ett annorlunda Tyskland mot det vi känner i norr. Boka hyrbil på Münchens flygplats om du vill hinna med allt på din semester.

Oktoberfest

En av de största händelserna i München är den årliga Oktoberfest, (som faktiskt äger rum i september). Högtiden varar 16 dagar och anses vara den största öl festivalen i hela världen. Mycket starka traditioner gör att människor från hela världen kommer till München för att uppleva den fantastiska atmosfären som präglar hela stadsbilden.

München har allt. Det råder det ingen tvekan om. Även när du vill ha mer avslappnade förhållanden, så finns det massor av lokala restauranger som serverar det bästa från det tyska köket, samt en kall Weissbier som kan drickas ur ett stort ölglas. Om du däremot vill ha lite mer idyll ute i naturen, så bör du utnyttja möjligheten med billig hyrbil i München, då kan du ta dig runt över allt. Både i staden, men även på landsbygden.

Transportmöjligheter från Münchens flygplats

I München finns det flera alternativ av transporter till platser i och utanför staden. Eftersom staden hade OS 1972, har den ett stort U-Bahn (tunnelbana) system som binder samman alla delar av staden och som fortfarande byggs ut än idag. Det finns dessutom bussar, tåg och spårvagnar som avgår regelbundet. Tyvärr kan hela systemet vara svårt att förstå om man inte behärskar tyska ordentligt. Därför kan det vara en bra idé att boka hyrbil på Münchens flygplats, så du undviker problemen med att ta dig runt.

En hyrbil från Münchens flygplats kan göra din resa mycket lättare, och den kan därför spara dig både tid och pengar i längden. Istället för att gå från buss till buss och tåg till tåg, har du en fast bas i form av din hyrbil som räddar dig från detta skräckscenario.

Dina vänner och familj kommer utan tvekan att uppskatta din hyrbil från Münchens flygplats, eftersom detta kommer innebära att semestern är under kontroll från första början.

Hyra bil billigt på Münchens flygplats

Om du vill ha ett bra grepp om din semester, bör du använda dig av en billig hyrbil från Münchens flygplats. När du har landat efter en lång flygning, är det sista du har lust att göra att sätta dig i en buss, varpå man måste byta till ett tåg, ytterligare en buss o.s.v.

Tillåt dig själv att tänka på de stora fördelarna du får genom att boka en billig hyrbil på Münchens flygplats. Alternativet är både dyrt och besvärligt.

Besök Münchens flygplats officiella hemsida

Du kan hitta billig biluthyrning på andra platser i Tyskland på vår hemsida, däribland i Flensburg, en av våra mest populära destinationer.

Hitta den billigaste hyrbilen München flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her