Billeje på Sardinien

Bege dig ut till Sardiniens fantastiska stränder med hyrbil. Foto: Delaere

Det är väl värt att hyra bil på Sardinien eftersom det är ett perfekt sätt att se mer avlägsna och vackra områden på denna magnifika ö. Till skillnad från på fastlandet är bilisterna här mer dämpade och försiktiga, vilket gör hyrbil till ett enkelt och effektivt sätt att ta sig runt.

Och här finns mycket att se: Den medeltida staden Alghero med sina fantastiska stränder och mat till rimliga priser, det vilda landskap Barbagia och Ogliastra; Och de fantastiska badplatserna i Budoni och San Teodoro; Även de bestickande stränderna på Costa Smeralda.

Hyrbil till gruvor och medeltidsstad

Genom att boka en hyrbil på Sardinien kommer du att ha möjlighet att uppleva de arkeologiska platserna i Pula och Tharros, eller ta en tur till den lilla medeltida staden Bosa. Du kan också överväga en heldagstur till Iglesias och Sulcis; Det finns gruvor i Iglesias och du har möjlighet att lära dig mer om gruvornas historia på ön.

Du kan hitta mer information om Sardinien på öns officiella turistbyrå.

Billig hyrbil på Sardinien

Genom att hyra bil på Sardien kan du lätt ta dig runt på ön. Det är både enkelt och billigt att hitta bra biluthyrning på Sardien via vår ”rent a car” sökmotor och boka hyrbilen redan hemifrån så att den står redo för dig när du anländer.

Italiens näst största ö Sardinien är ett paradis för människor som är intresserade av vattensporter. Runt omkring på öns stränder hittar du massor av möjligheter att dyka, simma, vindsurfa och mycket annat. Lite längre inåt landet är vandring och klättring särskilt populär bland turister.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Aktiv semester med hyrbil på Sardien

Allt som allt är Sardien en idealisk plats att hålla en aktiv semester, och naturligtvis finns här något för varje smak och så eftersom ön även läckra sandstränder för människor som vill koppla av och njuta av friheten. Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt till Sardinien många erbjudanden och när du kör runt på ön kommer du upptäcka många monument och vackra platser, bland annat Su Nuraxi di Barumini, som ligger nästan mitt på Sardinien och är ett UNESCO världsarv och är verkligen värt ett besök om du gör en bilsemester på Sardinien.

Runt omkring på ön kan du se lämningar och ruiner från romartiden, och med hyrbil på Sardinien kan du enkelt och snabbt komma ut och se dessa spännande spår från det förflutna.

Hitta den billigaste hyrbilen Sardinien Find Billeje her --> Sammenlign priser her