Billeje i Olbia

Upplev Olbia genom att hyra bil. Olbia är en stad i nordöstra delen av den italienska ön Sardinien. Med en hyrbil i Olbia har du det absolut bästa transportalternativet på ön. Det finns gott om goda skäl att åka till Olbia och uppleva staden med en hyrbil.

Hyra bil i Olbia

Med hyrbil från Olbia kan du besöka den lilla pittoreska byn Oschiri som faktiskt är en del av själva Olbia. Staden har sitt namn sedan grekisk tid och kan spåras långt tillbaka i tiden. Runt omkring Olbia kan du med hyrbil hitta ruiner av byggnader som härstammar från bland annat den feniciska och den romerska storhetstiden.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Se Olbia från en hyrbil

Beläget på nordöstra kusten av Sardien erbjuder Olbia naturligtvis många sandstränder, så det finns goda skäl att hyra en bil i Olbia så att du enkelt kan nå dem. Men Olbia är också en hamnstad och härifrån har du möjlighet att ta en tur över till Italiens stövel för ett kort besök.

Det mest praktiska när du ska hyra bil i Olbia är att boka den från stadens flygplats. Bokar du hyrbil i god tid här på Hyrbilinfo.se så får du det absolut bästa priset.

Olbia är en otroligt intressant stad att uppleva med hjälp av din bokade hyrbil. Olbia som ligger på den norra delen av Sardinien är en historisk stad som kan spåras tillbaka till 800 år f.Kr. Med tillgång till en hyrbil i Olbia kan du enkelt ta dig runt och se stadens många vackra sevärdheter.
Hyr en bil i den italienska staden Olbia online redan hemifrån så du lätt kan ta dig runt på norra delen av Sardinien. Det är en god idé att hyra bil i Olbia och det är upplagt för att boka den från stadens flygplats, så att du enkelt kan ta dig direkt till ditt hotell eller semesterlägenhet så fort du har landat i Olbia.

Hyr en bil i Olbia

Olbia, liksom många andra av Sardiniens städer, påverkas av många olika kulturer, vilket definitivt inte gör staden mindre intressant. Boka en hyrbil i Olbia och upplev staden som har spår av både grekisk, romersk och arabisk historia.

Billigaste hyrbil i Olbia

Olbia är en mysig stad och är samtidigt den mest använda förbindelseorten från Sardinien till Italiens fastland, så du kan även använda din hyrbil i Olbia för att köra ner till hamnen och eventuellt ta en tur till Italiens fastland.

Hitta den billigaste hyrbilen Olbia Find Billeje her --> Sammenlign priser her