Billeje i Alghero

Du kan enkelt ta dig runt till de vackra stränderna på Sardinien med hyrbil. Foto: Mihai Sorin Sirbu

Alghero och Sardinien är perfekta ställen att hyra bil och det är även anledningen till att så många besökare utnyttjar denna möjlighet till att ta sig runt på denna vackra ö. Alghero ligger på Sardiniens nordvästra kust och utgör en av de mest attraktiva badplatserna på ön och har blivit en viktig turistdestination under årens lopp.

Alghero har smeknamnet Barcellonetta eller ”Lilla Barcelona” på grund av den karakteristiska spanska stilen. Den attraktiva och historiska staden ligger runt en livlig hamn varifrån du kan åka på en båttur till Capo Caccia och Grotto di Nettundo.

Biluthyrning på Sardinien är enkelt och bekvämt

Sardinien är en perfekt plats att besöka med bil under turistsäsongen. Kollektivtrafiken fungerar ofta dåligt och det är lätt att hitta en plats att hyra bil på för billiga pengar. Vägarna på Sardinien är bra och när du har kommit ut från Algheros centrum är det relativt lugnt i trafiken.

Sevärdheter längs kusten med bil

Sardinien är lyckligt lottat att ha ca 1800 kilometer oförstörd kust, vilket ytterligare förstärker glädjen av en hyrbil. Platser som kan rekommenderas att besöka kan till exempel vara Bosa, en medeltida stad med ett stenslott, härlig hamn, fin utsikt, restauranger, historiska områden och en härlig strand.

Även om staden Alghero är ett bra ställe att besöka så vill du verkligen inte gå miste om att utforska resten av Sardinien. De bästa dolda hemligheter på Sardinien kan du bara uppleva genom att hyra en bil.

Läs mer om Alghero på stadens turistbyrås hemsida.

Boka hyrbil i Alghero på Sardinien, Italien och ta dig smidigt och lätt runt i staden och på ön. Med tillgång till en bil på din semester på Sardinien har du det bästa transportmedlet. Du behöver inte förlita dig på kollektivtrafik och taxi och kan utforska området på egen hand och i egen takt.

Att hyra bil i Alghero på Sardinien

Alghero ligger på Sardiniens västkust och erbjuder en mängd intressanta sevärdheter. Om lockas av fina vita sandstränder så är Alghero definitivt ett idealiskt resmål, eftersom de finns i massor i Alghero. Om du har bokat en hyrbil i Alghero kan du enkelt ta dig runt på nordvästra Sardinien.

Boka en hyrbil till din semester i Alghero. Staden är otroligt intressant att besöka och det är en bra idé att ha en hyrbil tillgänglig om du vill se alla områdets attraktioner. För en aktiv semester kan Alghero erbjuda både klättring, dykning och mycket mer.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Alghero

Genom att hyra bil i Alghero kan du se staden i din egen takt. Alghero har mycket att erbjuda sina turister, oavsett om du vill ha en aktiv semester eller koppla av på stranden. Om du bokar en hyrbil redan hemifrån på Hyrbilinfo.se så står den redo redan när du ankommer till flygplatsen i staden.

Hitta den billigaste hyrbilen Alghero Find Billeje her --> Sammenlign priser her