Hyra bil i Faro

Faros katedral och många andra attraktioner kan nås med en hyrbil i Faro. Foto: Glen Bowman

Att hyra bil i Faro på Algarve är enkelt och billigt. Om du verkligen vill uppleva den Iberiska halvön, då är det en god idé att hyra en bil i Faro, Portugal – tidigare hemort för romarna, och senare för morerna – och som idag är provinshuvudstaden i Algarve.

Faro kombinerar moderna bekvämligheter med en glimt av det förflutna, influerat av allt från moder jord till Elizabeth den förstas gunstling Earlen av Essex. Om du använder dig av hyrbil i i Faro har du gett dig själv fina förutsättningar till att uppleva hela regionen på nära håll.

Upplev fiskehamnen i Faro med hyrbil

Faro har en charmig fiskehamn inom nära räckhåll från de vackra stränderna med sina hotell. Earlen av Essex lämnade området på 1500-talet och senare förstördes staden även av en jordbävning, som man dock inte ser några spår av idag.

Hyrbilinfo.se erbjuder ett brett utbud av hyrbilar och erbjuder avhämtning på flera olika platser, så att hyra en bil i Faro är både enkelt och flexibelt.

Upptäck Faro på Algarve med hyrbil

Om du har tänkt dig att hyr en bil i Faro så kan du börja med att utforska resterna av den medeltida stadsmuren i gamla stan. Sedan kan du köra norrut till Lissabon, eller österut till den sydspanska kusten. Du väljer själv för en hyrbil erbjuder stor frihet och flexibilitet på resan.

Dessutom behöver du inte lämna tillbaka din hyrbil på samma plats som du hämtade ut den. Du kan till exempel lämna tillbaka den i Malaga, Granada eller Almeria i Spanien. Du kan välja att köra mot Atlantkusten eller Medelhavet, landskapet är fantastiskt i båda riktningarna. Om du har frågor gällande biluthyrning i Faro, kan du hitta ytterligare information här på Hyrbilinfo.se.

Så bokar du en hyrbil i Faro på Hyrbilinfo.se

Om du har tänkt dig att hyra bil i Faro, Portugal, då är Hyrbilinfo.se ett bra ställe att börja på. Vi erbjuder bra priser på biluthyrning i Faro, så vi kan garantera att du blir nöjd med din hyrbil i Faro.

Du kan boka din hyrbil online här på hemsidan, där du också kan hitta svar på alla dina frågor angående biluthyrning i Faro, Portugal.

Hyra bil i Faro

Åk till Algarve i södra Portugal under din semester och boka en hyrbil i Faro, regionens huvudstad. För familjer med barn, är Faro mest intressant att besöka utanför högsäsong när de flesta av turisterna har börjat försvinna och du har bättre tid till att ta dig runt och se områdets många intressanta sevärdheter.

Har du en hyrbil i Faro, finns det många goda skäl att köra en sväng ut till Cidade Velha, som är Faros gamla stadsområde med byggnader och torg bevarade från så långt tillbaka som 1700-talet, stadsområdet är mycket intressant, särskilt om du är intresserad av arkitektur.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste hyrbil i Faro

En annan intressant attraktion i Faro, som man kan köra ut till med sin hyrbil, är kyrkan Carmo, som har ett kapell som är utsmyckat med riktiga skelett från avlidna munkar som har verkat i kyrkan och området. Över 1200 munkar har mer eller mindre frivilligt bidragit till denna utsmyckning.

Regionen Algarve är känd för sina många vackra stränder, och naturligtvis hittar du dessa även i Faro. Med en hyrbil i Faro, kan du enkelt ta dig till kusten där du kan koppla av på en strand. Vissa områden har blivit populära party platser, men eftersom kusten är lång, finns det gott om möjligheter att hitta ett lugnt område när du har tillgång till hyrbil.

Hitta den billigaste hyrbilen Faro Find Billeje her --> Sammenlign priser her