Billeje i Sevilla

Se alla sevärdheter i Sevilla med din hyrbil, däribland Plaza de Espana. Foto: Alberto Cabrera

Sevilla är en stad med mycket historia. I själva verket kan du jämföra Sevilla med en god gammal historiebok.

Tänk dig att du befinner dig i det yttre hörnet av ett bibliotek. Det ligger en stor bok på bordet, och omslaget är av guld. Du torkar dammet av boken och öppna den. Så fort du öppnar boken förs du in i en annan värld, ja, till en helt annan dimension.

Denna lilla historia beskriver hur turister upplever Sevilla. Även om Sevilla absolut inte står överst på världens turisters topplista, så är det en stad som överraskar mycket positivt. När du har skalat bort allt det ytliga och turistiska som har drabbat Sevilla, så återstår en fantastisk stad. Det är lite som att Sevilla är den tysta flickan i klassen, men när du väl tar dig tid att höra vad flickan faktiskt säger, så upptäcker du att hon har ett hjärta av guld. Sevilla är Spaniens guld.

Sevilla ligger i södra Spanien och flygplatsen ligger ca 10 kilometer från staden, och den hanterar 4 miljoner passagerare varje år. Det har visat sig att fler och fler människor tar sig tid att lära sig om Sevilla och varför staden är Spaniens guld. Om du reser till Sevillas flygplats, är det mycket enkelt att ta sig vidare.

Läs mer om Sevillas flygplats.

Intressanta platser & sevärdheter i Sevilla

Symbolen i Sevilla är också den attraktionen som får flest besökare. Det är en attraktion som har genomgått mycket och som stammar ända från morernas glansdagar. Det är den minaret som byggdes av muslimerna när muslimerna härskade över södra Spanien. Minareten och de många moskéerna i Sevilla visar att den muslimska kulturen än idag präglar staden.

Inte långt från minareten ser du en katedral som är mycket vacker. Denna katolska katedral, den största i världen av sitt slag, och tillika den tredje största kyrkan i världen. Lokalbefolkningen är mycket stolta över sin katedral.

Du bara måste besöka minareten, katedralen och Plaza de Espana. Plaza de Espana byggdes i slutet av 1920-talet och är en mycket populär plats. Dessutom har denna plats fått bilda kuliss till en scen ur den andra episoden i Star Wars-serien. Plaza de Espana består dessutom av ett stort torg som besöks av många av de turister som anländer till Sevilla varje år.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Semester och transport i Sevilla

Semestern i Sevilla handlar väldigt mycket om att njuta av det varma vädret, men semestern handlar naturligtvis också om de många sevärdheter som hjälper till att sätta staden på den arkitektoniska världskartan. De många nyanserna och detaljerna i arkitekturen som några av de berömda sevärdheterna i Sevilla har, bidra till att locka hit miljontals turister varje år.

Som ovan nämnt måste du besöka Sevilla innan du kan få guldet, och om du ska besöka Sevilla inom en snar framtid, då bör du också tänka på transport. Med stadens många sevärdheter, är det bästa sättet att transportera sig med en hyrbil som du bokar på Sevilla flygplats. Eftersom det finns så många saker att se, är det bara logiskt och förnuftigt att utnyttja de möjligheter som du får genom att hyra bil i Sevilla. Naturligtvis kan du även ta bussen, men med tanke på värmen och trängseln är det nog bäst att låta bli.

Billig hyrbil i Sevilla

Skynda dig att öppna boken till Sevilla, vilket ger dig en inblick i många århundraden av historia och möjlighet att uppleva en fantastisk miljö. Lokalbefolkningen är också mycket rar och vänlig, och de deltar i arrangerandet av flera olika festivaler året runt. Festivalerna är mycket välkända, och hålls i de olika distrikten i staden. När du kommer för att besöka distrikten och de olika områdena i Sevilla så tar du dig snabbast och lättast dit med en hyrbil i Sevilla.

Det är lätt och smidigt att hyra bil i Sevilla, och gör du det redan nu online på Hyrbilinfo.se så slipper du springa runt och leta efter en billig hyrbil när du väl befinner dig i Sevilla. Allt kan göras redan hemifrån och gör det redan nu så sparar du både tid och en massa pengar.

Ett bra tips är att använda det effektiva filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Sevilla som bäst passar dina behov och önskemål. Du kan till exempel använda filterfunktionen för att enbart visa bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning och specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Gå inte miste om att besöka minareten, katedralen och Plaza de Espana när du är i Sevilla. De ligger på olika platser i Sevilla, och om du vill spara tid och ta dig till sevärdheterna så snabbt och enkelt som möjligt, då gör du det bäst med en hyrbil i Sevilla. Så se till att få transporten på plats, genom att hyra bil i Sevilla, så att du kan njuta av de många sevärdheterna och den glädje som en bil under semestern ger.

Hitta den billigaste hyrbilen Sevilla Find Billeje her --> Sammenlign priser her