Hyr bilar i Las Palmas de Gran Canaria

I sökmotorn högst upp på sidan kan du hitta den billigaste hyrbilen i Las Palmas på Gran Canaria. Sökmotorn jämför priser från mer än 500 biluthyrningsföretag.

Gran Canaria fakta

Gran Canaria är en spansk ö som ligger i Atlanten. Ön har varit en populär semesterort i många år och trenden visar att populariteten bara ökar. Anledningen till denna ökade popularitet är bland annat att ön erbjuder ett brett utbud av underbara stränder.

Huvudstaden på Gran Canaria heter Las Palmas de Gran Canaria, ofta förkortat till Las Palmas. Las Palmas ligger drygt 18 kilometer från Gran Canarias flygplats, där det också är möjligt att hyra en bil.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Sightseeing i Las Palmas de Gran Canaria

I staden bor upp mot 400 000 personer, vilket gör den till den största staden på Kanarieöarna. Staden kännetecknas av kultur och historia, och du kan bäst se alla underbara saker på en sightseeingtur med buss. Tänk på att du bara får en glimt av de kulturella och historiska sakerna i staden på en sådan tur. Om du vill se allt, och bestämma vad du och familjen ska titta på och hur länge, kan du hyra bil i Las Palmas.

Att hyra bil i Las Palmas är relativt billig och du kan snabbt ta dig till de spännande saker som finns i staden. Detta gäller för alla de attraktioner, köpcentra, restauranger, parker och grönområden som finns i Las Palmas de Gran Canaria.

Naturligtvis finns det också stränder i Las Palmas och du kan snabbt ta dig ut till dem med olika transportmedel. Det mest praktiska är förmodligen att hyra bil i Las Palmas, eftersom du då själv kan bestämma vad du vill göra och när du vill göra det.

Om du är i Las Palmas så kom ihåg att besöka de många museer och teatrar som också finns i staden. Det finns även en del bibliotek, så om du bara tror att Las Palmas erbjuder sol och bad, då får du tänka om. Las Palmas är en kulturhistorisk skattkista, och det finns rikligt att se.

Transportalternativ och biluthyrning i Las Palmas de Gran Canaria

Det är bra att ha en plan när man besöker Las Palmas, så du kan se det du vill. Det snabbaste och billigaste transportsättet (i längden) är att hyra en bil i Las Palmas på Gran Canaria.

En hyrbil i Las Palmas på Gran Canaria ger dig friheten att välja vart du vill åka och vad du vill besöka. Om du ska åka taxi till de många sevärdheterna och attraktionerna så kan det lätt komma att kosta dig en massa pengar. Taxibilarna i Las Palmas är bra för snabba och enkla turer men om du vill njuta av hela Las Palmas, då är en hyrbil från någon av de många biluthyrningsföretagen det bästa och klokaste valet.

Du kan faktiskt klara av allt som har att göra med biluthyrningen i Las Palmas på Gran Canaria redan hemifrån Sverige så du bara behöver hämta ut bilnycklarna när du anländer till staden.

Huvudstaden Las Palmas på Gran Canaria och Kanarieöarna kommer att avslöja sina skatter lite i taget. Staden har utvecklats kraftigt och har blivit skärgårdens viktigaste centrum samt ett av de viktigaste turistmålen i landet. Att hyra bil i Las Palmas ger dig också en möjlighet att röra dig i total frihet och uppleva de många kulturella erbjudandena som teater, film, opera, bildkonst, dans och konserter, allt arrangerat i magnifika byggnader som bland andra Auditorium Alfredo Kraus. Om du väljer att hyra en bil i Las Palmas under karnevalsperioden kommer du att få uppleva en av de mest suggestiva perioderna.

Hyra bil Las Palmas på Gran Canaria

Hyr en bil i Las Palmas de Gran Canaria och du kommer upptäcka att det är det bästa sättet att besöka denna ”miniatyrkontinent”, som av UNESCO har utnämnts till ett biosfärreservat. Om du kör längs den östra kusten av Gran Canaria kommer du att passera vackra stränder och pittoreska landskap. Du kommer till San Augustin, perfekt för en avkopplande semester på den vackra solbelysta stranden. Efter att ha varit i det avslappnade San Augustin, varför då inte prova på det livliga nattlivet nära Playa del Inglés!

Rutten över Gran Canaria fortsätter med en gastronomisk hållplats i fiskebyn Arguineguín, där du kan göra inköp på marknaden. Kör längs den södra kusten åt väster för att nå Puerto Rico och Puerto de Mogán, som kallas ”lilla Venedig” på grund av de vackra kanalerna.

Hitta den billigaste hyrbilen Las Palmas Find Billeje her --> Sammenlign priser her