Hyr bilar i Puerto Rico på Gran Canaria

En annan populär destination på Gran Canaria är staden Puerto Rico. Förväxla inte namnet Puerto Rico med landet Puerto Rico i Centralamerika. Den här artikeln handlar om staden Puerto Rico på Kanarieöarna och ger dig fakta och information om staden och om att hyra bil i Puerto Rico.

Sevärdheter i Puerto Rico

Som jag sa, staden Puerto Rico är ett mycket populärt semestermål, och det är ofta den aktiva familjen/paret som reser till staden, detta beror på alla roliga saker som du kan prova på i staden. För att nämna några av de aktiviteter du kan prova i Puerto Rico är följande värda att nämna: vindsurfing, snorkling, segling, djuphavsfiske och mycket mer.

En annan höjdpunkt i Puerto Rico är marinan, det är en stor romantisk plats att slå sig ner på kvällarna. Där kan du titta på människorna och ljuset från marinan som smälter samman till en stor och trevlig enhet. Marinan är helt klart värd ett besök om du reser till Puerto Rico.

Förutom all shopping du kan ge dig i kast med i Puerto Rico är även stranden mycket välkänd. Stranden i Puerto Rico är en långgrund strand, du har även möjlighet att besöka Amadores beach som är en vacker strand med vit sand. Om du redan får associationer till paradiset så kan vi bara nicka igenkännande.

Om du är på resa med familjen så är en utflykt till vattenparken att rekommendera. Det är en rolig plats för både barn och vuxna. När det gäller transport så är det en god idé att hyra bil i Puerto Rico. Biluthyrning kan verkligen rekommenderas eftersom det verkligen finns mycket att se i Puerto Rico. Du kan köra förbi bananodlingar, upp längs slingrande och mysiga bergsvägar och du får inte glömma den lokala stämningen som du möter i småbyarna när du kör runt i området runt Puerto Rico.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Transportalternativ och biluthyrning i Puerto Rico

Om du hyr en bil i Puerto Rico kan du hämta ut den antingen på flygplatsen eller inne i själva Puerto Rico. Vi rekommenderar dock att du bokar din hyrbil hemifrån i god tid före din resa, på så sätt vet du att du får den bil du vill ha och att den står redo och väntar på dig så fort du landar.

Att hyra bil i Puerto Rico är en god idé eftersom du kan njuta av omgivningen medan du kör runt din hyrbil. Kom också ihåg att besöka huvudstaden i Grand Canaria som heter Las Palmas de Gran Canaria.

Om du hyr en bil i Puerto Rico kommer du få uppleva så många fler saker och du kommer att spara mycket tid och pengar eftersom du inte behöver tänka på annan transport. På en semester vill du inte tillbringa tid på bussar eller med att försöka tyda krångliga tidtabeller, och absolut inte i Puerto Rico, eftersom du aldrig kommer få nog av att titta på de fina sakerna som finns i staden. Kom därför ihåg att boka en hyrvil i Puerto Rico innan du reser, och det gör du lättast i sökmotorn från Hyrbilsinfo.se här på sidan.

Du kan också välja att hyra din bil på flygplatsen på Gran Canaria. Läs mer om möjligheterna att hyra bil på Gran Canaria flygplats.

Hitta den billigaste hyrbilen Puerto Rico Find Billeje her --> Sammenlign priser her