Hyr bilar i Santa Cruz de Tenerife

Teneriffa är den största av Kanarieöarna och även en av de öar som lockar de flesta turisterna. Huvudstaden på ön är Santa Cruz de Tenerife, även kallad Santa Cruz. Staden Santa Cruz de Tenerife närmar sig så sakteliga 250 000 invånare.

Sightseeing i Santa Cruz de Tenerife

En sådan stor stad som Santa Cruz de Renerife erbjuder många saker som kan tillfredsställa nästan alla turister. Stora köpcentra med många märkesvarubutiker är alltid populärt bland turister som gärna köper märkesvaror till ett billigt pris när de handlar i staden Santa Cruz de Tenerife.

Saluhallar är också populära i Santa Cruz de Tenerife, och du kan hitta många spännande saker i en sådan saluhall. Caféer, restauranger, tapasbarer och andra matställen är också populära i den färgstarka staden Santa Cruz de Tenerife.

Kyrkorna kan nämnas som några av sevärdheterna. De magnifika kyrkorna återspeglar den mest dominerande religionen i Spanien. Det finns också andra vackra byggnader du kan uppleva i Santa Cruz de Tenerife, och en promenad längs huvudgatan och de andra gatorna kommer att ge dig en fantastisk vacker utsikt över staden.

Eftersom Santa Cruz de Tenerife är en storstad är infrastrukturen i staden mycket bra. Du kan inte ha en storstad som är svårt att ta sig runt i och eftersom Santa Cruz de Tenerife får besök av många turister varje år, har de offentliga myndigheterna gjort allt för att göra det enkelt för turister att förflytta sig i stan. Ändå är bilen det enklaste och effektivaste transportmedlet i Santa Cruz de Tenerife.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Transportmöjligheter och biluthyrning i Santa Cruz de Tenerife

Att hyra bil i Santa Cruz de Tenerife är smart eftersom du snabbt kan nå de attraktioner som är värda att se i staden. Dessutom kan du själv planera de saker som du vill se och sedan besöka dem i bil med familjen. Du behöver inte vänta på bussar, eller betala dyra avgifter till taxibilar. Det finns många berömda stränder runt staden Santa Cruz de Tenerife, såsom Las Teresitas, som ligger cirka 7 kilometer från staden. Om du vill besöka fler sådana platser på Teneriffa, då är det perfekt idé att använda sig av en hyrbil i Santa Cruz de Tenerife.

Kom ihåg att boka hyrbilen i god tid redan hemifrån så slipper du slösa dyrbar tid på din semester på att hitta en bil du kan hyra. Det finns många olika biluthyrningsföretag både på flygplatsen och i staden Santa Cruz de Tenerife. Om du hyr din bil redan hemma i Sverige genom Hyrbilinfo.se så kan du få dina bilnycklar så fort du landar på ön Teneriffa. Det är faktiskt lättast att hantera allt som har med biluthyrningen att göra i Santa Cruz de Tenerife redan från Sverige.

Hitta den billigaste hyrbilen Santa Cruz de Tenerife Find Billeje her --> Sammenlign priser her