Bilhyra på Girona flyg plats

Ta dig enkelt in till Gironas centrum med en hyrbil. Foto: Michael Cohen

Här på Hyrbilinfo.se kan du hitta den billigaste hyrbilen på Girona flygplats via sökmotorn ovan. Sökmotorn jämför priser på hyrbilar från mer än 500 biluthyrningsfirmor. I priset ingår: Fri körsträcka, ansvarsförsäkring, gratis avbokning, autohjälp, stöldförsäkring, alla skatter – och inga dolda avgifter i priset.

Du har också möjlighet att hitta massor av information om biluthyrning här på Hyrbilinfo.se så att du är optimalt förberedd när du ska hämta ut din hyrbil på Girona flygplats. Du kan till exempel hitta användbara tips i vår FAQ, de mest ställda frågorna om biluthyrning.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

För erbjudanden och kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyrbil på Girona flygplats, till exempel en begränsning av körsträcka. Därför bör du alltid noga läsa igenom hyresvillkoren innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil via CarTrawler så hittar du hyresvillkoren för den aktuella hyrbilen i andra steget av din bokning.

Ett bra tips är att använda sökmotorns effektiva filter för att hitta just den hyrbil på Girona flygplats som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Du kan till exempel använda filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning och specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Girona

Flygplatsen i Gironas heter Girona-Costa Bravas flygplats (GRO), och ligger cirka 12 kilometer från Gironas centrum. Förutom att ligga nära Girona centrum är det knappt 100 kilometer till staden Barcelona. Om du är i Girona på en långsemester kan du enkelt kombinera två olika städer på samma semester.

Tack vare ett visst lågprisbolag, Ryanair, så passerar miljontals turister genom flygplatsen varje år. Detta ger nya möjligheter och varje år stiger antalet turister till Girona eftersom de har upptäckt att Girona är möjligheternas stad.

Läs mer om själva staden Girona.

Transportalternativ från Girona flygplats

Eftersom Girona-Costa Brava flygplats ligger så nära som cirka 12 kilometer från hjärtat av Girona, är det en relativt kort resa. Du kan göra turen med både buss, taxi och hyrbil. Om du tar bussen kommer du resa tillsammans med en massa andra människor, och då kan det vara lite svårt att le och vara positiv hela tiden när du just har landat efter en ca. 2 timmars flygning. Taxi är dyrt och kräver att du tar med dig pengar i fickan hela tiden. Hyr du däremot en bil på Girona flygplats, vilket du kan göra via Hyrbilinfo.se så kommer du att spara både tid och pengar.

Du kan då även ta dig till de många områdena runt Girona, som dessutom ligger i den östra delen av Spanien. Girona ligger också mycket nära party – staden Lloret de Mar. Tycker du om fest och fart så tar du dig snabbt och lätt till områdets festställen. En hyrbil från Girona flygplats erbjuder därför många alternativ och bör helt klart övervägas redan innan du reser till Girona.

Billigaste hyrbil på Girona flygplats

Eftersom Girona är möjligheternas stad, kommer det också att vara i stadens anda om du griper möjligheten att hyra bil på Girona flygplats. Det går att hyra en billig hyrbil på Girona flygplats, som både sparar dig tid och pengar.

Därför kommer du med en hyrbil på Girona flygplats få både en billigare semester men även en mer händelserik semester. Du kan utöver själva Girona till exempel besöka de olika områdena utanför staden som Lloret de Mar eller Barcelona. Vänta inte på bussen, eller ta en taxi som barskrapar dig på alla pengar. En billig hyrbil på Girona flygplats kommer att vara effektivt för alla som åker till Girona.

Kom ihåg att utnyttja alla de möjligheter som finns i Girona och se alla de kulturella evenemang och festivaler som hålls i staden. Om du känner för lite fest och färg är Lloret de Mar bara en kort bilfärd bort. Boka därför en hyrbil på Girona flygplats via Hyrbilinfo.se redan innan du åker hemifrån så är allt som återstår att hämta ut nycklarna till din hyrbil som står klar när du landar på flygplatsen. Möjligheternas stad väntar på dig och alla de upplevelser som följer med.

Du kan även välja att flyga till Barcelona flygplats när du vill åka till Katalonien. Läs mer om biluthyrningsalternativen på Barcelonas största flygplats, Aeropurto de Barcelona – El Prat.

Sevärdheter och attraktioner i Girona

Det finns en hel del saker du kan uppleva i Girona, och det är just därför många turister blir så kallade lojala turister. De lojala turisterna besöker en viss plats flera gånger och turister som är extra lojala kan även besöka platsen flera gånger om året. Girona har blivit en populär plats för sådana turister eftersom staden ger en sann känsla av spansk charm.

De många kulturella evenemang och festivalerna ger turisten en inblick i Spaniens kultur. Du är inte längre en turist när du är i Girona, som tar emot dig med värmen och öppna armar. Du är nu en del av Girona, och en del av den spanska kulturen som du nu också kan sätta prägel på med din unika personlighet. Lokalbefolkningen i Girona kommer nu gärna visa dig alla sevärdheter och attraktioner på bästa sätt, eftersom du nu är en del av deras och den framtida Gironakulturen. Gemenskapen är suverän och om du helst vill undvika de vanliga turist-blickarna som du får från lokal befolkningen på många andra ställen, då ska du absolut resa till Girona.

Läs mer om sevärdheter och attraktioner i Girona.

Hitta den billigaste hyrbilen Girona flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her