Bil uthyrning Nürnberg flyg plats

Om du flyger till Nürnberg flygplats så är det praktiskt att ha din bil bokad direkt vid ankomsten till flygplatsen så att du enkelt, billigt och snabbt kan komma vidare på din färd i Tyskland. På denna hemsida kan du hitta den billigaste hyrbilen på Nürnbergs flygplats via vår sökmotor högst upp på sidan.

Flygplats

Nürnbergs flygplats är den tionde största flygplatsen i Tyskland och den näst största i Bayern med knappt 4 miljoner resenärer varje år. Flygplatsen har röstats fram som den bästa tyska flygplatsen av Business Travellers Magazine sedan 2008.

Flygplatsen har flyg till ett antal tyska och utländska destinationer, men bara inom den europeiska kontinenten, särskilt turistdestinationerna omkring Medelhavet, på Kanarieöarna och i Egypten. Det finns förbindelser till stora internationella knutpunkter som Frankfurt, Zürich, Paris och Amsterdam för interkontinentala flygningar.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Transport till och från flygplatsen

Flygplatsen ligger 5 km norr om stadens centrum och är tillgänglig via den närbelägna motorvägen A3 som ansluter till A9 motorvägen, samt motorvägarna A73 och A6. Biluthyrningsföretagen Avis, Hertz, Europcar och Sixt finns representerade i ankomsthallen.

Taxibilar finns tillgängliga dygnet runt och det tar bara cirka 15 minuter att nå stadens centrum. Det finns även bussar och det går U-Bahn mellan flygplatsen och centrum.

Terminaler

Passagerarterminalerna består av 2 avgångshallar och 1 ankomsthall, som alla är anslutna med landsidan och luftsidan. Incheckningsområdet har 40 incheckningsdiskar.

Utbyggnaden av avgångshall 2 invigdes den 30 april 1992, och byggdes ursprungligen för cirka 2, 8 miljoner passagerare per år. Nu klarar den av 5 miljoner passagerare per år.

Parkering

Det finns cirka 8 000 parkeringsplatser på Nürnbergs flygplats. Förutom tre parkeringshus finns det olika parkeringsplatser i närheten av terminalerna. Den senaste parkeringsanläggningen är ett parkeringshus i sju plan och med 2 200 parkeringsplatser.

Beroende på parkeringstiden finns det olika priser att välja mellan, till exempel ”Business Park” (affärsreseparkeringen) eller ”Urlauber Parken” (semesterparkeringen).

Nürnbergs flygplats erbjuder även bemannad parkering med extra tjänster såsom tankning, biltvätt, underhåll eller förvaring av värdesaker. Alla parkeringsplatser ligger på högst 5 minuters gångavstånd från terminalerna.

Billigaste hyrbil på Nürnberg flygplats

Här på Hyrbilinfo.se kan du hitta de billigaste hyrbilarna på Nürnberg flygplats och boka din bil online snabbt, enkelt och säkert. Du behöver inte göra något annat än att ange den information som sökmotorn högst upp på sidan frågar dig om och så hittar sökmotorn den billigaste hyrbilen på Nürnberg flygplats genom att söka efter priser och tillgängliga bilar bland mer än 500 biluthyrningsfirmor. Om du bokar din bil via Hyrbilinfo.se finns det inga dolda avgifter i priset och dessutom ingår: Obegränsad körsträcka, stöldförsäkring, ansvarsförsäkring, gratis avbokning, skatter, etc.

Om du har några tvivel om hur det hela fungerar och vad din bokning inkluderar, eller om du har några frågor om att köra bil utomlands, kan du läsa mer om de villkor som gäller när du hyr en bil på Nürnberg flygplats och på andra håll i landet, samt få svar på alla frågor om att boka en hyrbil och mycket mer under vår sida med  de vanligaste ställda frågorna.

Andra populära uthyrningsplatser i Tyskland

Du har också möjlighet att hitta andra populära biluthyrningsdestinationer i Tyskland på denna hemsida som bland annat inkluderar följande: Flensburg, Berlins flygplats, Frankfurts flygplats och München flygplats.

Hitta den billigaste hyrbilen Nürnberg flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her