Hyra bil Memphis

Välkommen till information och råd om biluthyrning i staden Memphis i USA. Förutom att få en massa bra tips och goda råd om att hyra bil i Memphis, kan du söka fram den billigaste hyrbilen bland mer än 500 biluthyrningsfirmor i sökmotorn högst upp på sidan. Stort nöje!

Memphis

Memphis ligger i den sydvästra delen av delstaten Tennessee, nära gränsen till grannstaten Mississippi. Med sina cirka 670 132 är det den största staden i Tennessee och Mississippis flodens största stad och den tjugonde största staden i USA. Invånarna i Memphis brukar i USA kallas ”Memphians”.

Staden är särskilt känd för sin fantastiska musikhistoria och sitt musikaliska arv, som innehåller några av världens mest kända musiker och skapandet av några av världens mest kända musikgenrer. Det var i Memphis som Bluesen uppstod och det är också i Memphis som namn som Elvis Presley, Johnny Cash , Carl Perkins , Jerry Lee Lewis , Roy Orbison och Charlie Rich gjorde sina första skivinspelningar (på det berömda skivbolaget Sun Records). Memphis blev också centrum för rock and rollen.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Infrastruktur

Memphis har rent generellt en bra infrastruktur som gör det enkelt och bekvämt att förflytta sig runt i en hyrbil, även om rusningstiden naturligtvis bjuder på vissa utmaningar. De viktigaste vägarna i staden är Interstate 40, 55, och 240. Interstate 22, 69 och 269 kommer i framtiden att utgöra det centrala trafiknätet i staden när de är färdigbyggda.

Förutom viktiga Interstate Highways, har staden också ett antal viktiga U.S. Routes, här ibland US Route 51, 61, 64, 70 och 72.

Flygplats

Den största flygplatsen i Memphis stadsområde är helt klart Memphis International Airport, som ligger cirka 11 kilometer sydväst om Memphis centrum. Flygplatsen hanterar omkring 7, 9 miljoner passagerare per år och omkring 250 000 start och landningar; Flygplatsen har i skrivande stund (juni 2019) dock inga direkta flyg till Sverige.

Det är emellertid möjligt att flyga till Memphis från till exempel Stockholm med enbart ett stopp på vägen, till exempel kombinerar SAS flyg från Stockholm och Köpenhamn till New York med United Airlines flyg från New York till Memphis. Flygningen tar normalt mellan 17 och 18 timmar.

Billigaste biluthyrning i Memphis

I sökmotorn ovanför denna artikel kan du hitta den billigaste hyrbilen i Memphis bland mer än 500 biluthyrningsföretag. När du bokar via vår sökmotor inkluderar priset obegränsad körsträcka, avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med Vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Andra populära uthyrningsdestinationer i USA

Här kan du läsa om andra populära destinationer i USA där du kan boka hyrbil genom vår sökmotor, till exempel Los Angeles flygplatsSan Francisco flygplatsMiami flygplats och Orlando flygplats.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i USA.

Hitta den billigaste hyrbilen Memphis Find Billeje her --> Sammenlign priser her