Hyra bil Nürnberg

Här på denna sida kan du hitta den billigaste hyrbilen i Nürnberg direkt på nätet snabbt, säkert och enkelt genom vår sökmotor.

Nürnberg ligger i den tyska delstaten Bayern vid floden Pegnitz och Rhen-Main-Donau-kanalen, cirka 170 kilometer norr om München. Det är den näst största staden i Bayern (efter München) och fjortonde största staden i Tyskland befolkningsmässigt sett med sina dryga halv miljon invånare.

Infrastruktur och transport i Nürnberg

Nürnberg, liksom de flesta andra tyska städer, har en utmärkt infrastruktur som gör det enkelt och snabbt att ta sig runt, både med en hyrbil och med kollektivtrafik.

Stadens läge i den centrala delen av Europa, med tillgång till många motorvägar, järnvägar och vattendrag har bidragit till dess ökande betydelse för handeln med Östeuropa och ett nav mellan öst och väst, norr och söder.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Järnväg

Från Nürnbergs centralstation kan du snabbt komma vidare till andra delar av Tyskland, eftersom järnvägsstationen är ett stopp för IC- och ICE-tågen på det tyska fjärrtågsnätet. Höghastighetslinjen Nürnberg – Ingolstadt – München, som kan komma upp i 300 kilometer i timmen öppnades 2006 och reducerade restider till München med en timme.

Motorvägar

Nürnberg är väl placerad i skärningspunkten mellan flera viktiga motorvägsnät; Den så kallade autobahn A3, som förbinder Holland – Frankfurt – Würzburg – Wien passerar i en sydostlig riktning längs den nordöstra delen av staden. A9, som förbinder Berlin – München passerar i en nord-sydlig riktning genom den östra delen av staden. A6, som förbinder Frankrike – Saarbrücken – Prag passerar i öst-västlig riktning i den södra delen av staden. A73 börjar i den sydöstra delen av Nürnberg och går nordväst genom staden innan de fortsätter mot Fürth och Bamberg.

Flygplats

Nürnbergs flygplats som ligger cirka 5 kilometer norr om Nürnbergs centrum har dels flyg till stora tyska städer men även till många europeiska destinationer. Det är Bayerns näst mest trafikerade flygplats och Tysklands tionde största flygplats med knappt 4 miljoner resenärer varje år. Flera av de största europeiska flygbolagen, såsom Air Berlin, Lufthansa, Air France och KLM, använder flygplatsen.

Billigaste hyrbil i Nürnberg

Här på Hyrbilinfo.se har du möjlighet att hitta den billigaste hyrbilen i Nürnberg och boka det online snabbt, enkelt och säkert. Du behöver inte göra något annat än att ange den information sökmotorn ber om och dina egna behov och önskemål så kommer sökmotorn hitta den billigaste hyrbilen i Nürnberg genom att söka efter priser och tillgängliga bilar hos mer än 500 biluthyrningsfirmor. Det finns inga dolda avgifter i priset som inkluderar följande: Obegränsad körsträcka, stöldförsäkring, ansvarsförsäkring, gratis avbeställning, skatter, etc.

Om du har några undringar om hur allt fungerar och vad din bokning inkluderar och inte inkluderar eller om du har några frågor om bilkörning utomlands, då kan du läsa mer om de villkor som gäller när du hyr en bil i Nürnberg och på andra platser utomlands samt få svar på alla frågor om att boka en hyrbil och mer därtill under vår faq, vanliga frågor.

Andra populära uthyrningsplatser i Tyskland

Du har också möjlighet att hitta andra populära biluthyrningsdestinationer i Tyskland på denna hemsida, häribland: Flensburg, Berlins flygplats, Frankfurts flygplats och München flygplats.

Hitta den billigaste hyrbilen Nürnberg Find Billeje her --> Sammenlign priser her