Hyra bil Nashville

Välkommen till information samt råd och tips om biluthyrning i Nashville, USA. Förutom att få en massa goda råd och tips när du ska hyra bil i Nashville, kan du även hitta den billigaste hyrbilen bland mer än 500 biluthyrningsfirmor i sökmotorn högst upp på sidan. Stort nöje!

Nashville

Nashville ligger vid Cumberland River i den norra-centrala delen av delstaten Tennessee i den sydöstra delen av USA. Med sina omkring 691,000 invånare är det den näst största staden i Tennessee efter Memphis och den femte största staden i sydöstra USA.

Nashville är framför allt känd för sitt rika musikaliska arv, som har gett staden smeknamnet ”Music City”. Staden är överordnade centrum för Countrymusiken och tusentals människor från hela landet och utomlands ifrån lockas varje år till stadens många legendariska Honky-Tonk barer och Countrymusikfestivaler, inklusive den berömda CMA Festival som hålls i juni med Deltagande av över 400 musiker och publik från över 41 länder och alla USA: s 50 delstater.

Förutom sitt musikaliska arv är staden känd för sina många läroanstalter, sin stora hälsovårdssektor, och som centrum för bank-, transport- och förlagsverksamhet.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Infrastruktur

Generellt sett har Nashville en bra och välutvecklad infrastruktur som gör det enkelt och roligt att förflytta sig runt i staden, även om rusningstrafiken – som alltid i en större stad – kan vara en utmaning. De viktigaste vägarna i staden är Interstate Highways 24, 40 och 65. Interstate 440 har också en viktig funktion eftersom den förbinder Interstate 24, 40 och 65 söder om centrum av Nashville. Dessutom har staden ett antal så kallade ”pikes” som strålar ut från centrum mot omgivande städer, här ibland Clarksville Pike, Gallatin Pike, Libanon Pike, Murfreesboro Pike, Nolensville Pike, och Franklin Pike.

Flygplats

Nashville har en stor internationell flygplats, Nashville International Airport, som ligger i den sydöstra delen av staden. Flygplatsen har cirka 175 000 starter och landningar per år och betjänar runt 9, 7 miljoner passagerare, men har (i skrivande stund, juni 2019) inga direkta flyg till Sverige.

Å andra sidan är det möjligt att flyga från Stockholm och Köpenhamn till Nashville med enbart ett stopp på vägen, till exempel kan du kombinera en flygning med SAS från Stockholm eller Köpenhamn till New York (eller Chicago) och därefter flyga vidare från New York (eller Chicago) till Nashville med United Airlines.

Billigaste hyrbil i Nashville

I sökmotorn ovan denna artikel kan du hitta den billigaste hyrbilen i Nashville bland mer än 500 biluthyrningsföretag. Inkluderat i priset när du bokar genom Hyrbilinfo.se är obegränsad körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands så rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med Vanliga frågor (FAQ), där du kan få svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Andra populära uthyrningsdestinationer i USA

Här kan du läsa om andra populära destinationer i USA där du kan boka hyrbil från denna hemsidan, till exempel Los Angeles flygplatsSan Francisco flygplatsMiami flygplats och Orlando flygplats.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i USA.

Hitta den billigaste hyrbilen Nashville Find Billeje her --> Sammenlign priser her