Biluthyrning över hela världen

Bil uthyrning över hela världen

På Billeje.info, jämför vi bil uthyrnings priser från mer än 500 bil uthyrnings firmor över hela världen. Vi garanterar dig de bästa priserna på hyr bilar i alla klasser, från mopedbilar tillverkas till Premium bilar och minibussar. Om du ska på semester-eller kanske du behöver träffa en affärs relation-då är det viktigt att du kan få från a till B utan problem. Och även om du har möjlighet att ta tåg eller bussar på vissa ställen, kommer det att vara bäst att hyra en bil på plats i de allra flesta fall. Därför erbjuder vi dig till gång till billig bil uthyrnings service från alla bil uthyrningsfirmor. Både den stora och kända som Avis, Sixt och Hertz, men även danska mark ägare som. Østergaard. Och vi har gjort det så enkelt att du kan jämföra priserna på samma bil i olika företag-och du behöver bara titta någonstans. Ett bra tips: om du ska köra söderut på semestern, men du är osäker på om din bil är ”inriktad” för en tur på autobahn, Använd vår sökmotor för att hitta billig bil uthyrning i Flensburg. Här parkerar du din egen bil och dribbla på i en Autobahn Ready tyska. Och ofta kommer det faktiskt att bli en bättre affär för dig när avskrivningen är vägas in. Den…

Läs även om att hyra bil i:

Billig bil uthyrning med CarTrawler

På Billeje.info arbetar vi med det irländska företaget CarTrawler, som ser till att ”trål” genom alla världens bil uthyrnings firmor-över 800 olika märken-så att du kan få det bästa priset, det största urvalet och de mest flexibla bil uthyrnings villkoren på Marknaden. Vi erbjuder djupgående innehåll om destinationer här på hem sidan medan CarTrawler levererar bilarna. Vi har gjort detta sedan 2009, och det är därmed ett långvarigt och fruktbart partnerskap som hjälper er med rörligheten på destinationen. Om du vill ha riktigt billig bil uthyrning, hålla sig borta från juli månad, oavsett var du ska i världen. 90 av världens befolkning bor på norra halvklotet, och därmed har juli och delvis augusti som en hög säsong för sommarlov. I Europa innebär detta extra efter frågan på bilar på sommar destinationer som Malaga, Mallorca, Italien och Portugal, medan det i USA är särskilt destinationer som San Francisco, Los Angeles och hela Florida, som just nu har en stor efter frågan. Och med hög efter frågan följer höga priser, så även med CarTrawler starka boknings motor kan det vara svårt att hitta en billig hyr bil under denna period.

Gratis avbokning/avbokning

En avgörande sak för många resenärer är att ha flexibilitet i förhållande till hyr bilen. Du kanske upptäcker att du vill ha en större bil, måste resa från en annan flyg plats, på ett annat datum, eller kanske hela planen avbryts. På Billeje.info och CarTrawler finns gratis avbokning för bil uthyrning på nästan alla destinationer fram till 48 timmar före schemalagd upphämtning. Det är dock viktigt att du noggrant läsa hyres villkoren om det är viktigt för dig att ha möjlighet att avboka, eftersom det kan finnas enskilda uthyrnings firmor-av över 800 i maskinen-som inte hedra detta alternativ. I samband med bil uthyrning har förutsättningarna under de senaste åren blivit mer och mer flexibla, men även om flera företag säger att det finns fri avbokning, kan det vara minus en expeditions avgift. E.g. Hertz tar ibland en avgift på 45 EUR för avbokning, även om den görs i tid. Så vänligen kontrol lera villkoren noggrant när du bokar!

Bil uthyrning med gratis kör sträcka

På de allra flesta vanliga hyr bilar, det finns gratis kör sträcka ingår när du hyr bilar utomlands. Å andra sidan finns det alltid en gräns för antalet kilo meter, när du som dansk med folkregisteradress i Danmark måste hitta bil uthyrning i Danmark. Detta beror på särskilda danska regler, och även om det skulle vara trevligt att undvika om du planerar en roadtrip från Gedser till Skagen, är det inte möjligt att boka en hyr bil med fria kilo meter inom landets gränser om du inte är en utländsk dansk, dvs. Att du måste kunna bevisa att du inte har en register adress i Danmark.

Långsiktig bil uthyrning/mini-Lease

Det kan finnas många goda skäl att vilja hyra en bil i mer än den klassiska 1 till 3 veckor-kanske för så mycket som ett halvt år. Det kan vara så att man har varit i en krasch eller en olycka, varhelst din egen bil har varit helt skadad och måste först föras hem från utlandet. Eller så kan du ha sålt din bil och beställt en ny, som bara kan levereras om några månader. Du kan ha fått ett nytt jobb som kräver en annan typ, eller extra bil, eller du kan ha haft familje expansion, som kräver att stationen vagnen för en tid. Flera bil uthyrnings firmor kallar detta för mini-leasing eftersom förutsättningarna är lite ur hyres avtalet, till exempel. Med ett fast antal kilo meter, ett fast månads pris och ett fast datum för återvändande, men gör inga misstag, eftersom det i verkligheten är i själva verket långsiktig bil uthyrning eftersom du måste till exempel. Betala inte vikt skatt, däck, etc., som normalt när det gäller ett leasing avtal. Ibland mini-leasing är också så flexibelt att du kan släppa av bilen från dag till dag, utan vidare.

När kan bil uthyrning löna sig?

Det finns många fall där det inte finns något annat alternativ. Detta är ofta fallet när du flyger till en destination, och härifrån måste du gå på till exempel. Ett hotell eller en semester bostad ligger ett avstånd från flyg platsen. Här kan det vara både praktiskt och tekniskt omöjligt att transportera med kollektivtrafik, precis som en taxi eller uber kan vara en kostsam affär. Här kommer det dock att vara upp till en bedömning av transport kravet på destinationen som avgör om att hyra en bil-t. ex. I en storstad, kan det vara både svårt och dyrt att parkera, precis som det finns en risk för skador och olyckor. Ett område där det är förvånansvärt uppenbart med bil uthyrning istället för att köra i din egen bil, är på en run Self-semester söderut. Genom att hyra en bil söder om gränsen, t. ex. I Flensburg eller Hamburg, får du inte bara en bättre total ekonomi, men kanske också en bättre bil jämfört med att köra på de tyska motor vägarna-det kan vara en BMW, Audi eller Mercedes. Det beror direkt på De höga danska registrerings avgifterna, vilket innebär att avskrivningen av din bil är högre än för bil uthyrnings firman, som också får flott rabatter när de köper sina hyr bilar. Enligt FDM, de kostar. Ca. 3,73 per kilo meter för att hålla en bil om bilen kostar 200 000 i inköp. Ingår i priset är också fasta kostnader som du kommer att ha i alla fall, men försök att multiplicera upp med en återgång från Århus till Lidoen och du kommer att se att det är en massa pengar vi talar om (okej, vi har gjort matematik för dig och det är mer än 12 000 kronor-utan mess ärenden) . Så du kan få en hel del hyr bilar också-och det är också roligt att prova något annat.

De översta listorna

De 7 mest populära destinationerna för bil uthyrning

Var är det verkligen mest populärt att titta på bil uthyrning? Ja, vi får ofta frågan om detta för olika tidningar och publikationer, men här får du dem-de 7 mest populära destinationer för bil uthyrning med Billeje.info (Tips: det är ganska populärt att hyra bilar på flyg platserna):

 1. Københavns lufthavn (Danmark)
 2. Mallorca flyg plats (Spanien)
 3. Malaga flyg plats (Spanien)
 4. Gran Canaria flyg plats (Spanien-Kanarie öarna)
 5. Nice flyg plats (Frankrike)
 6. Billund flyg plats (Danmark)
 7. Lissabon flyg plats (Portugal)

Så, förutom de två stora flyg platserna i östra och västra Danmark, är listan mycket naturligt domineras av södra Europeiska semester destinationer, där flyg bolagen har många platser och där det inte finns några sådana goda möjligheter till kollektivtrafik.

De 7 mest populära icke-flygplatsarna

Det är verkligen mest roligt, men vi kom att tänka på vilka destinationer som är mest populära när vi inte tar flyg platser i inventeringen.

 1. Flensburg
 2. Köpen hamns centrum
 3. Lissabon
 4. Roms tåg station
 5. Alcudia (Mallorca)
 6. Funchal (Madeira)
 7. Reykjavik (Island)

De 7 mest populära uthyrnings bolagen

Vissa företag är ganska lokala, medan andra är multinationella och täcker nästan alla större destinationer i världen. Här har vi listat de mest populära bil uthyrnings firmor på Billeje.info:

 1. Bilhyra med budget
 2. Europcar
 3. Hertz
 4. Bilhyra med goldcar
 5. Avis rent a Car
 6. Alamo
 7. Sixt

Billig bil uthyrning finns för (nästan) alla

Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta rätt hyr bil. Det är lättare än du tror, och det finns nästan inget krav-förutom ett giltigt kör kort, samt en insättning. Men om du är under 26 år, riskerar du att avvisas eller att behöva betala en extra avgift för att få hyra bilen, men i de flesta fall är det inte ett stort belopp. Priset bestäms alltid av hyres längd och bil typ, och om du inte har provat bil uthyrning innan, kommer du förmodligen bli förvånad över hur lätt det är. När du har hittat Skriv bordet på flyg platsen, helt enkelt underteckna några dokument och du kommer att få bilen nyckeln delas ut. Och när du kommer tillbaka till flyg platsen är det ännu enklare: det tar oftast bara några minuter att kontrol lera bilen och överlämna den till en anställd från bil uthyrnings företaget. Trevlig resa!